Skivak content marketing agencyPoznaň Offices

Aké je to v Skivaku – flexibilne a s iniciatívou

Potrebujete špeciálne zručnosti inšpektora Vynálezcu alebo gény Elastíny Neuveriteľnej na to, aby ste mohli byť flexibilní? Je nutné pre iniciatívu špeciálne povolenie, lakované topánky alebo požehnanie šéfa všetkých šéfov? V niektorých firmách to možno takto funguje, ale my v Skivaku preferujeme trošku iný prístup.
Bol uverejnený

Každá firma má vlastné normy a hodnoty, ktoré by mali spájať a byť spoločné pre všetkých pracovníkov. Prečo sa vytvára takáto organizačná kultúra? Na to, aby sa ľahšie spolupracovalo, všetci dobre vedeli, aký je cieľ a ktorým smerom sa uberáme, a tiež na to,
aby sme sa vyhli nepotrebným nedorozumeniam a konfliktom.

V Skivaku vyznávame určité hodnoty. Nebojte sa, nikto sa vás nebude na ne pýtať a nedostanete tabuľku, ktorú musíte vytesať „do kameňa“. Isté veci sú pre nás samozrejmé – musíme si dôverovať, vážiť si toho druhého a pozorne počúvať, čo hovorí klient. Tento prístup sa premieta do našej tímovej práce, v ktorej sa snažíme určiť si spoločné ciele a cesty, ktoré nás povedú k ich realizácii.

Prispôsob(ujeme) sa

V našej firme pracujú rôzni ľudia – sú to nadšenci, ktorí potrebujú čas na rozvíjanie svojich záujmov, rodičia, ktorí musia skončiť v práci pred 16.00, aby stihli zájsť po deti do školy alebo škôlky, sú to ranné vtáčatá, ktoré vstávajú za úsvitu, ale tiež spachtoši, pre ktorých je zapnutie počítača pred pol desiatou ráno skutočnou výzvou. Všetci pracujú v Skivaku a nikomu sa to nezdá zvláštne – máme flexibilný pracovný čas, ktorý vyhovuje všetkým. Samozrejme, sú stanovené isté hranice, vďaka čomu má naše fungovanie istý poriadok a spoločný referenčný rámec. Do úvahy tiež berieme aj našich klientov a ich potreby, lebo sú pre nás kľúčové – najdôležitejšie je, aby všetko fungovalo bezchybne.

Vieme, že existujú návštevy opravárov, štrajky učiteľov, virózy u malých detí a sú aj dni, keď máte problémy so zrakom a jednoducho si neviete predstaviť samého seba pri pracovnom stole. Naozaj tomu rozumieme, a preto má každý k dispozícii dva dni tzv. home office, keď môže pracovať doma – v pyžame, teplákoch, a dokonca aj zabalený v deke až po uši (veď je predsa jeseň). Ak je pre vás prístup k internetu, dostupný telefón a čestné plnenie si svojich povinností samozrejmosťou, určite sa dohodneme.

  • Skivak content marketing agencyPoznaň Offices);

Keď kontrola, tak len v električke

Ste pripravení vziať pod svoje krídla nejaký projekt, plánovať aktivity a organizovať svoj pracovný priestor? Ste na správnom mieste, pretože u nás sa práve takto pracuje. Nemáme týždenné správy, šéfa, ktorý vám hľadí ponad plece na monitor alebo špionážny softvér, ktorý nám prezradí, koľko fotiek ste dnes lajkli na facebooku. Vaše dobré vzťahy s klientom a spolupracovníkmi, zaangažovanie a chuť stále sa rozvíjať je niečo, čo nám povie o vás viac než akákoľvek kontrola.

Pri zverení klienta do vašich rúk chceme, aby ste si vytvorili s ním vzťah, ktorý pomôže rozvinúť jeho aj našu firmu. Pri svojich činnostiach dostávate voľnú ruku a veríme, že budete konať múdro a v prospech celej organizácie. Stále existujú deadliny, asapy a rozpočty, ktoré je potrebné dodržať, a rôzne stretnutia. Nebudeme nikoho klamať – nájdu sa aj zlyhania a rôzne komunikačné problémy (veď predsa neexistujú ideály), ale snažíme sa ich vyriešiť kamarátsky. V prípade potreby spoločne pohľadáme riešenia.

  • Skivak Content Marketing Agency Europe Poznaň Offices);

Máte nápad? Smelo hovorte!

U ľudí hľadáme pružné myslenie a iniciatívu. Milujeme nové nápady, kreatívne riešenia a trochu viac aktivity, než je potrebné. Vážime si dobrú a usilovnú prácu, vedomosti a chuť rozvíjať sa. V Skivaku nie ste „prilepení“ k jednému projektu, ale stále máte možnosť povedať, že vás zaujíma nový koncept, iná cesta alebo by ste chceli robiť niečo úplne nové.

Keď nám dáte vedieť o svojich požiadavkách alebo nám ukážete, čo je vo vás, nezostane to nepovšimnuté – spoločne nájdeme priestor, v ktorom budete môcť rozvíjať svoje zručnosti a záujmy. V krátkom čase napíšeme o nás viac, ale keď už teraz máte pocit, že sa hodíte do Skivaku a chcete sa predstaviť, prejdite do časti Kariéra a dajte sa spoznať z čo najlepšej stránky!

Autor

HAM! Jak to děláme s COOKIES?

Odoslaním kontaktného formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov v ňom uvedených spoločnosťou Skivak sp.z o.o. so sídlom v Poznani a súhlasíte s tým, aby ste nás kontaktovali za účelom predloženia ponuky. Viac informácií o tejto téme nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.